Εκδήλωση για τα 10 + 1 χρόνια των Δρόμων Ζωής

10+1 χρόνιαΈκθεση, εργαστήρια, παιχνίδι, χορός, τραγούδι αλλά και ενημέρωση στην εκδήλωση με αφορμή τα 10+1 χρόνια λειτουργίας στο Γκάζι της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Δρόμοι Ζωής"
4 ημέρες γεμάτες δημιουργία, προσωπική έκφραση και μοίρασμα.

Πέμπτη 5 Μαΐου - Κυριακή 8 Μαΐου 2011
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», (Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης, Θησείο), Αίθουσα Ισογείου

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων

Το Μάιο του 2011 το Κέντρο Επικοινωνίας των Δρόμων Ζωής έκλεισε 10+1 χρόνια λειτουργίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν επισκεφτεί και επισκέπτονται το Κέντρο Επικοινωνίας παιδιά, έφηβοι, γονείς και εθελοντές. Πρωταρχικός στόχος των Δρόμων Ζωής ήταν πάντα να προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά και φροντίδα για τις οικογένειες στο Γκάζι αλλά και όποια άλλη μπορεί να έχει ανάγκη.

Στην Εκδήλωση για τα 10+1 χρόνια λειτουργίας μας μοιραστήκαμε μαζί σας τη χαρά και τη ζωντάνια της δημιουργικότητας. Αυτό που εμείς μοιραζόμαστε καθημερινά με τα παιδιά στους Δρόμους Ζωής. Οι εθελοντές και τα παιδιά του Κέντρου Επικοινωνίας παρουσίασαν:

  • Εργαστήρια Χορωδίας, Ζωγραφικής, Κατασκευής φιγούρων Καραγκιόζη, Κατασκευής Κούκλας, Περιβαλλοντικά εργαστήρια, Θεατρικού Παιχνιδιού, Μαγειρικής και Μουσικής καθώς και
  • Καλλιτεχνικά Δρώμενα: Χορευτικές, Μουσικές και Θεατρικές Παραστάσεις, Χορωδία, Graffiti.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της Εκδήλωσης λειτούργησε έκθεση φωτογραφιών, αρχειακού υλικού και κατασκευών των παιδιών του Κέντρου.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που γιορτάσατε μαζί μας αλλά και όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία και στήριξαν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων για την παροχή της αίθουσας.

Πατήστε στην εικόνα για να κατεβάσετε σε pdf το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

10+1 χρόνια Δρόμοι Ζωής, το πρόγραμμα της εκδήλωσης