Πόροι για τη συντήρηση και λειτουργία του Κέντρου Επικοινωνίας

Για λόγους αρχής οι Δρόμοι Ζωής δεν ζητούν επιχορηγήσεις από κανέναν ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα ή από Ευρωπαϊκά προγράμματα. Βέβαια κατά καιρούς εταιρείες και ιδιώτες έχουν συνεισφέρει στο έργο μας με διάφορους τρόπους: προσφέροντάς μας έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό του κέντρου επικοινωνίας, γραφική ύλη, χώρους για τις εκδηλώσεις μας, εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τα παιδιά μας θεατρικές παραστάσεις, προσωπική εργασία για την ανανέωση του Κέντρου μας και άλλα πολλά, για τα οποία τους ευχαριστούμε ολόθερμα.

Βασικός πόρος για να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία του Κέντρου Επικοινωνίας και των δραστηριοτήτων μας είναι το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που αποτελεί μια μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού.

Η λειτουργία των Δρόμων Ζωής βασίζεται λοιπόν στα μέλη και τους υποστηρικτές των δραστηριοτήτων μας με τη συμμετοχή τους στο Bazaar, με εθελοντικές συνδρομές και οικονομικές ενισχύσεις, και σε δωρεές προϊόντων ή υπηρεσιών εταιρειών, προμηθευτών, χορηγών αλλά και μεμονωμένων ατόμων.

Σας ευχαριστούμε που βρίσκετε τρόπους να στηρίζετε την προσπάθειά μας.